SloWUG srečanje - Ljubljana 19.3.2013

Pozdravljeni,

naslednje SloWUG srečanje bo v torek 19.3.2013. S predavanji začnemo ob 17:15

Pripravljena so sama zanimiva predavanja ;-)

Predavali bodo:

  • 17:15 - 18:15 Gorazd Šemrov - Hyper-V 3.0 – Virtual Switch | (Vse kar potrebujete vedeti o Hyper-V in nastavitvah omrežja)
  • 18:25 - 19:25 Jure Purgar - DirectAccess na Windows Server 2012
  • 19:35 - 20:15 Milan Gabor - Kdo in kako vas zares heka?

 

Trajanje predavanj je okvirno in se lahko podaljša, vrstni red predavateljev se lahko spremeni! ;-)

Lokacija:


Microsoft Slovenija

Šmartinska cesta 140, Ljubljana, Slovenia

SloWUG na Facebooku

O predavanju: Kdo in kako vas zares heka?

Ne moremo mimo tega, da zunaj na Internetu vlada zakon divjine. Kljub temu, da imamo postavljene ograje, ki naj bi nas ščitile vseeno v teh ograjah obstajajo luknjice in tudi luknje.  So krivi sistemci ali razvijalci, proizvajalci ali integratorji? Kdo nam sploh grozi in česa se moramo v RESNICI bati. Na nekaj teh izzivov bomo poskušali najti kakšen dober odgovor.

Milan Gabor je direktor in lastnik podjetja ViRIS, katerega primarna dejavnost je razvoj in varnost informacijskih sistemov. Po večletnem delu kot razvijalec programske opreme HERMES SoftLabu, se je odločil za samostojno pot podjetnika in se preusmeril v informacijsko varnost in z njo povezanimi storitvami. Leta razvoja programske opreme koristno uporablja pri analizah različnih tipov aplikacij (spletnih, bančnih, trgovalnih,…).

Pri svojem delu se nenehno srečuje z izzivi na področju informacijske varnosti. Ima širok spekter praktičnega znanja z različnih področij informacijskih sistemov, ki jih uspešno nadgrajuje z nenehnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem, kar pa mu tudi omogoča kvalitetno svetovanje podjetjem ali drugim ustanovam.

 

Za dodatne informacije in predloge sem na voljo... :-)

Se vidimo!

Miha

 

Comments are closed

MonthList